ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  


ΣΥΝΤΑΓΗ 

  • Παίρνουμε οχτώ με δέκα πορτοκάλια μέτρια (με λεπτή φλούδα). 
  • Τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν. 
  • Τα αφήνουμε να βράσουν πολύ καλά μέχρι να μαλακώσουν. 
  • Μετά τα βγάζουμε και αφού κρυώσουν λίγο τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
  • Στη συνέχεια βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον πολτό και την ζάχαρη σε αναλογία: 1 κούπα πολτό - 1 κούπα και λιγότερο ζάχαρη.   
  • Τα βάζουμε στην φωτιά μέχρι να πήξουν και η μαρμελάδα είναι έτοιμη!


        


 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!      

 
















2 σχόλια:

  1. Πεντανόστιμη Είτε με φρυγανιές για πρωινό είτε σε cheesecake δε τη χορταίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη θα την δοκιμάσω σήμερα κι ολας την συνταγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή