ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ
- Παίρνουμε οχτώ με δέκα πορτοκάλια μέτρια (με λεπτή φλούδα).
- Τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν.
- Τα αφήνουμε να βράσουν πολύ καλά μέχρι να μαλακώσουν.
- Μετά τα βγάζουμε και αφού κρυώσουν λίγο τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
- Στη συνέχεια βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον πολτό και την ζάχαρη σε αναλογία: 1 κούπα πολτό - 1 κούπα και λιγότερο ζάχαρη.
- Τα βάζουμε στην φωτιά μέχρι να πήξουν και η μαρμελάδα είναι έτοιμη!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!
Πεντανόστιμη Είτε με φρυγανιές για πρωινό είτε σε cheesecake δε τη χορταίνω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπίστευτη θα την δοκιμάσω σήμερα κι ολας την συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφή